Evaluatie Studiedag 24 september

Afgelopen vrijdag 24 september was je aanwezig bij de studiedag "Burgerschap op de basisschool" van SKO Volendam. We zijn benieuwd naar jouw mening. Wil je onderstaande 5 vragen invullen? Het kost slechts een paar minuten van je tijd. Alvast bedankt voor je tijd.

1. Het plenaire deel onder leiding van voorzitter Fadoua Alaoui heeft mij goede informatie gegeven over het belang van Burgerschap en de vragen die leven.
2. De proeverijen die ik heb gevolgd hebben mij een goed beeld gegeven. Ik heb ervaren wat Burgerschap op de basisschool inhoudt.
3. Met ons team hebben we door de activiteit Burgerschap-smaken goed in beeld gekregen waar het om gaat en waarover we in gesprek willen.
4. Ik heb ervaren dat het belang van het thema Burgerschap groot is en wil met dit thema ook op onze school hard aan de slag.
5. Over de organisatie van de dag (informatie, inschrijving, locatie, catering, ...) ben ik tevreden.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.