Veelgestelde vragen

Inschrijven

Hoe werkt het inschrijven voor een cursus?

Om jezelf te kunnen inschrijven voor een cursus, training of bijeenkomst moet je eerst inloggen in jouw Mijn SKOV Academy account. Dit kan door gebruik te maken van de inloggegevens die je hebt ontvangen in de Welkom mail.  Ben je je wachtwoord vergeten, gebruik dan de wachtwoord vergeten functie en je ontvangt binnen enkele minuten een link om je wachtwoord aan te passen. Dan kun je opnieuw inloggen.

Ik wil mij inschrijven voor een cursus maar dit lukt niet

Het kan zijn dat je reeds een inschrijving hebt staan voor dezelfde training. Bekijk in Mijn SKOV Academy alle inschrijvingen die je hebt gedaan. 

Wat betekent 'Toegevoegd aan de reservelijst'?

Het kan zijn dat het maximum aantal plekken voor de cursus is bereikt. Je kan nog wel inschrijven, maar je komt op de reservelijst terecht. Mocht er een plek beschikbaar komen, wordt je alsnog ingedeeld bij deze cursus. Hier ontvang je dan bericht over via e-mail.

Mijn Academy

Ik kan helaas niet deelnemen aan de cursus. wat zijn de opties om te annuleren?

Wanneer je onverhoopt niet deel kan nemen aan de cursus, kun je een mail sturen naar de beheerder van de SKOV Academy. Die gaat dan in overleg kijken welke mogelijkheden er zijn. Stuur hiervoor een mail naarinfo@skov-academy.nl of klik binnen jouw 'Mijn SKOV Academy' bij 'Alle openstaande cursussen' op het mail-icoon onder 'Annuleren'

Ik weet niet hoe ik moet inloggen bij 'Mijn SKOV Academy'

Inloggen bij 'Mijn SKOV Academy' doe je door de inloggegevens te gebruiken die je hebt ontvangen in de Welkom mail. Deze inloggegevens bestaan uit juw werk e-mailadres en een wachtwoord. Mocht je onverhoopt het wachtwoord zijn vergeten, kun je tijdens het inloggen de 'wachtwoord vergeten' functie gebruiken. 

Algemeen

Zijn er kosten verbonden bij het deelnemen aan een training of bijeenkomst?

Nee, vooralsnog betaald de school alle kosten die verbonden zijn aan een training, cursus of bijeenkomst.

Ik heb een idee voor de SKOV Academy, hoe geef ik dit door?

Wanneer jij een goed idee hebt voor de SKOV Academy om het cursusaanbod te verbeteren of jouw collega's te helpen, kun je een mail sturen naar de beheerder via info@skov-academy.nl. Wie weet wordt jouw idee dan onderdeel van de SKOV Academy!

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy- en cookieverklaring.